• Home1.jpg
  • Home2.jpg
  • Home2a.jpg
  • Home2b.jpg
  • Home2d.jpg
  • Home3.jpg
  • Home3a.jpg
  • Home4.jpg
  • Home5.jpg
  • Home6.jpg

            

Svi na hrpiRazvojem tehnologija i unapređenjem proizvodnih pogona prema boljoj produktivnosti, mnogi proizvođači opreme usmjerili su tehnološke napore u razvijanje uređaja koji  samostalno obavljaju poslove za koje je prethodno trebalo nekoliko iskusnih radnika.

Svakim danom na tržište dolazi nova tehnologija koja je prihvatila današnje izazove proizvodnje i omogućuje jednostavan prelazak na polu-automatizaciju malih i srednjih proizvodnih pogona. Prava vrijednost ulaganja u takvu opremu očituje se u povećanju brzine i obujma proizvodnje, širenju proizvodnog asortimana, zadržavanju konstantne kvalitete proizvoda te povećanju produktivnosti zaposlenika.

Školovani i iskusni radnici su najveća vrijednost u svakom proizvodnom pogonu. Znanje i iskustvo koje imaju je nezaobilazno za razvoj novih receptura i održavanje kvalitete postojećih proizvoda. Za opsluživanje strojeva je potreban manji broj niže kvalificirane radne snage dok kvalificirani zaposlenici povremeno nadgledaju kvalitetu. Isplativost ulaganja vidljiva je u povratu investicije u samo nekoliko mjeseci.

Hrvatsko tržište sve više prihvaća kvalitetnu opremu koja se višestruko isplati, a opet dovoljno fleksibilnu da jednim uređajem omogućava kontinuiranu proizvodnju različitih vrsta proizvoda. Kombinacija kvalitetne opreme, obučenih servisera i dostupnosti originalnih rezervnih dijelova uvjet je da će vaši proizvodni pogoni uvijek raditi željenim kapacitetom.

U suradnji s nama i direktno s proizvođačima, vaš pogon sastavljamo prema vašim potrebama. Vrlo je važno optimalno postaviti uvjete kako bi strojevi i proizvodnja zadovoljavali tražene kapacitete. Bitno je napomenuti da se uređaji mogu dodavati postojećoj proizvodnji komad po komad te na taj način postepeno ulagati u unapređenje proizvodnje.

 

Primjeri takvih uređaja su:

Depozitori - stolni ili samostojeći automatski strojevi za depozit smjese na slastičarske plehove. Omogućuju precizno doziranje smjese u kalupe ili izravno na pleh. Na taj način mogu proizvoditi široki spektar slastičarskih i pekarskih proizvoda kao što su: muffini, macaronsi, ekleri, biskviti, keksi u raznim oblicima i sl. Osim automatskih depozitora, sve više se traže stolni modeli s jednim ispustom za precizno doziranje preljeva, krema, sladoleda i raznih punjenja u sve vrste posuda ili kalupa.

Pogledajte depozitore na linkovima

Mono Omega        Beldos MiniFill

Transfer pumpe - služe za prebacivanje smjese direktno iz posude mješalice na određenu visinu. Također omogućuju precizno doziranje smjese pa se koriste za punjenje biskvita ili krema izravno u kalupe za torte. 

Pogledajte transfer pumpe na linku Beldos Belpump

Roto peći - koriste se za pečenje veće količine kolača na više plehova istovremeno. Omogućavaju ravnomjerno pečenje i jednostavno umetanje i vađenje kolica. Razlikuju se po veličinama plehova, tako da imamo verzije za plehove 60x40 ili 60x80 cm. Kao energente mogu koristiti električnu energiju ili zemni plin.

Pogledajte roto peći na linku Tagliavini roto peći

Šokeri za kolica - Idealni su za korištenje u kombinaciji s depozitorima i roto pećima. Istovremeno mogu šokirati od jednih pa sve do četiri kolica s plehovima 60x40 ili 60x80 cm.

Pogledajte šokere za kolica na linku Hiber Heavy Duty šokeri

Rezači kolača - automatski ili ručni uređaji za jednostavno rezanje kolača na slastičarskim plehovima. Površina rezanja je 60 x 60 cm,a temperatura kolača može biti do -15°C.

Za sve detalje nam se možete obratiti s povjerenjem.